söndag 3 januari 2010

Gott nytt!

Jahaja, så var det ett nytt decennium igen! Ni kommer väl ihåg hypen kring millemieskiftet. Var det någon som köpte pumps med 2000 skrivet över hela klacken? Och låter förresten inte X2000 lite gammalt nu?

Maken och jag fírade in det nya året på fest i Long Beach. Man vill inte gärna vara ute och åka bil denna natt, det är högst sannolikt en hel del som kör hem trots att de fått både det ena och det andra innan för västen. Så vi bestämde oss redan innan festen för att övernatta. Vi var lite sent ute så det var inet så många ställen att välja på. Det första stället vi kollade in var ett litet äckligt motell på 2nd Street. Nog för att det låg i närheten av festen vi skulle till, men fy fan vad det luktade mögel i rummet. Portiern fösökte åtgärda det hela genom Vi gick till Starbucks för att komma åt Internet och därmed ett fräschare alternativ. Seaport Marina Hotel hade till och med sänkt priset från 109 till 72 dollar så vi slog till. Det var i alla fall rent och luktfritt men någon hade gjort brännmärken med ett strykjärn över heltäckningsmattan. Dessutom hängde det mesta av inredningen, inklusive sängramen, snett. Undra på att man var tvungen att lämna 100 dollar i deposition.

Nyårsfesten hos Maria och Ryan var jättekul däremot! Vi var ett tiotal personer som firade in det nya året med mousserande och småplock. De bor bara några steg från stranden så jag fick uppleva mit första tolvslag med sand i klackskorna :) En viss temperaturskillnad mot förra årets nyårsfest i Sälen då det var 25 minus. Jag vill minnas att jag hade samma klackskor på mig då. Också ute.