torsdag 15 oktober 2009

Social träning

Nu är det fint väder igen! I eftermiddags drog jag på mig gympaskorna och tog en riktig långpromenad i den numera milda solen. Ute kryllade det av pyttesmå, små och medelstora ödlor som också var ute och värmde sig.

Helgen är snart här igen och denna verkar att bli full av sociala aktiviteter, bra för mig som mest jobbar hemifrån :) Imorgon fredag är det svärmors sista dag på jobbet, hon bestämde sig för att pensionera sig ett par år tidigt, och har vi inte annt för oss så går Brandon och jag nog på avtackningskalaset. Det måste kännas lite konstigt för May att sluta jobba, hon har varit på samma jobb i 35 år! Och jag som tyckte att jag mer eller mindre var en del av inredningen på Folkuniversitetet :) På lördag lunch är planen att gå ut och äta födelsedagssushi (May har fyllt år också) sushi till lunch hela familjen Cruz. Nja, egentligen inte hela för då skulle det väl bli ett oräkneligt antal personer, men närmaste familjen. På lördag kväll är det pokerkväll hos våra kompisar Chris och Laura. På söndag vankas det grillning med suburbia-mammorna. Jösses, ibland kommer visst allt i klump!

Annars går jag runt och är nöjd över att ha sålt 20 svensklektioner på ett bräde till en snubbe i London. Han är nybörjare nu och säger att han vill arbeta som översättare så det bådar ju gott för mig, hehe.

Ha det så gott!