tisdag 10 november 2009

Halloween

På lördagskvällen åkte mamma, Brandon och jag till Hollywood för att gå på Halloweenfest. Först var tanken att åka till LA redan under dagen för att turista lite men Brandon hade jobbat sent kvällen innan. Dessutom hade det kunnat bli lite knivigt att svida om till häxa i bilen.

Vi häxsminkade oss här hemma istället. Brandon hade länge valt mellan kostymerna toalettstol och 70-talsoutfit med afrohår och till slut föll valet på den senare. Mamma var elegant i sin lila häxhatt och jag testade på att vara långhårig :)

Vi började kvällen med en liten runda på Hollywood Boulevard. Vi fotograferade stjärnor på gatan och såg en låtsas-Michael Jackson dansa. Vi fotograferade oss också tillsammans med Snoop Doggy Dogg och Samuel L Jackson (de var gjorda av vax och stod utanför Madame Tussauds). Roligast var ändå den spansktalande kaninen som vi träffade inne på ett kafé. Kaninen ville absolut ta både ett och två och tre foton tillsammans med oss. Inuti kaninen fanns en vuxen kvinna som gick runt i butikerna med sin plastpumpa och tiggde godis :)

Det var mycket trafik så vi bestämde oss för att promenera till Melrose Avenue där den stora gatufesten skulle vara. Det såg inte så långt ut på kartan, men efter en dryg timme i rask takt var vi fortfarande inte framme och häxskorna hade börjat klämma ordentligt om min små tår. Men väl på plats var det jättekul att kolla på alla möjliga och omöjliga kostymer som folk (och hundar) hade på sig. Vi såg bland annat en massa ghostbusters, Edward Scissorhands, en stor ko och transvestiter på rullskridskor. Brandon fotade så klart som en liten tok så jag har en del bilder att dela med mig av.

Vid elvatiden blev det taxi tillbaka till parkeringen och sedan hemfärd. Vi såg också till att mamma fick smaka Kaliforniens bästa burgare på In'n Out!