tisdag 17 november 2009

Det verkar inte vara svininfluensan som har satt klorna i mig , utan en helt vanlig förkylning. Kurerar mig med c-vitaminer och Treo när det behövs.

I lördags var Brandon och jag på ett ettårskalas på dagen. På eftermiddagen skulle B ta familjefoton på sin kompis Paul och hans familj. Bilderna skulle tas på stranden i Laguna Beach så jag var inte sen att följa med som "fotoassisent" förstås. Paul och hans fru Elizabeth har tre barn mellan 4 år och 10 månader, så ni kan ju tänka er att det var ganska svårt att få med alla på sammma bild och att få alla att titta åt samma håll :)

I söndags var jag på Language Door och undervisade min lilla (två personer) grupp i nybörjarsvenska. Det är extra bra att undervisa på söndagseftermiddagar eftersom "The donut guy" kommer då. The donut guy är en medelålders herre som läser spanska och som tar med sig färska donuts till hela kontoret på söndagarna :)

Igår var det dags att åka till San Diego och svenska skolan igen. Blev glad eftersom ett par föräldrar tittade förbi och berättade att de är så nöjda med undervisningen. jag och min kollega Lotta tycker själva att barnen har lärt sig mycket, men det är förstås extra kul när föräldrarna visar sin uppskattning. Barnen fick bland annat rita och berätta om monster. Vi fick höra historier bland annat om Dammsugarmonstret, Duschmonstret, Chokladmonstret och Kalles kaviar-monstret!