fredag 10 juli 2009

Let's go Angels!

Jag har varit på mitt livs första baseballmatch! Det var inte vilken match som helst heller utan hemmalaget Angels mot NY Yankees. Igår kväll ringde Brandons kompis och undrade om vi ville följa med. Så klart ville vi det och åkte till Angels Stadium som inte ligger så långt härifrån.

Arenan var i stort sett fullsatt när vi kom dit, dryga 44 000 angels- och yankeefans var där. Jag var riktigt imponerad av matutbudet också. För mitt inre hade jag sett hur det på sin höjd skulle stå ett par korvgubbar utanför, men här fanns det mat nog att föda hela stan och mer därtill.

Till en början låg Angels under med tre poäng (riktigt hur spelreglerna är och hur poängen delas ut måste jag be att få återkomma om) men varefter spelet fortgick kom de igen och fyrverkerier smällde i luften när de gjorde sin första home run! Det skulle INTE funka på en dressyrtävling =) Ett par polska korvar och några vitlökspommes senare gjorde de en home run till - fyrverkerier igen! Kvällen slutade med 10-6 till hemmalaget och eftersom det var fredag blev det en extra fyrverkerishow. Kalifornier verkar vara helt galna i smällare =)