torsdag 9 juli 2009

En nära Uppsala-upplevelse

Jag brukar som ni kanske vet vid det här laget ta till apostlahästarna för att få till den dagliga motionen. Det brukar antingen bli att jag går upp till vattenreservoaren och tillbaka, eller tar en sväng i parken intill Santa Ana river.

I kväll kändes det lite segt att knata samma gamla förortsrunda så Brandon och jag bestämde oss för att ta en cykeltur i stället. Vi svingade oss således upp på hojarna, jag på min grön-vita Nishiki Boardwalk beach cruiser (tänk nu har jag både en Cruzer och en cruiser)och Bran the Man på sin svarta vad-det-nu-är-för-märke. Vi trampade västerut mot solnedgången(oj, det där lät lite vilda västern, yihaa)utmed Santa Ana river. Det var en väldigt fint iordninggjord cykelväg med massor av gröna buskar och träd, en och annan småfluga landade i munnen och näsan men det gjorde inget. Och när vi efter en stund mötte andra cyklister och fotgängare kändes det nästan som att vi var hemma i Uppsala =)

Någon timmes cyklande senare var vi väldigt törstiga, så vi stannade vid en liten mack och handlade iste och ett par muffins som förmodligen är Kaliforniens svar på delicatobollar. Efter denna uppfriskande fikastund vände vi stålhästarna hemåt. En härlig sommarkväll!