måndag 21 december 2009

Mer Snobben

Idag har jag äntligen fixat Brandons julklapp. Har också handlat sista julmaten tillsammans med May, vi hittade både rökt norsk lax (som de för övrigt kallar för just "lax") och Felix lingonsylt :)

Nu sitter jag och jobbar lite men kan inte låta bli att titta på Snobben på TV samtidigt. Här är en snutt av dagens avsnitt. Det passar alla som gillar hundar.

Super Saturday

I lördags var det "Super Saturday" här i US of A. Sista lördagen innan jul har affärerna alltid öppet till midnatt och alla är ute och shoppar som tokar. I år blir det kanske en aning mindre tokigt med tanke på den dåliga ekonomin. Vi har fortfarande 12% arbetslöshet här och det gör så klart att folk håller hårdare i plånboken. På eftermiddagen åkte Brandon och jag runt och julhandlade lite. Förutom köttfärs till svenska köttbullar var det julstrumpor - stockings - som skulle inhandlas. Hunden Angie inräknad blev det allt som allt 8 strumpor med olika motiv. När vi kom hem öppnadevi köttbullsfabriken, jag lovade nämligen i ett svagt ögonblick att ta med svenska köttbullar till en julfest den 23:e. En och en halv timme senare hade vi hur som helst stekt 215 köttbullar och luktade också därefter.