fredag 13 november 2009

San Juan Capistrano

På måndagen var det som vanligt dags för mig att jobbai Svenska skolan. Mamma hade önskat att få åka till San Juan Capistrano så vi tog det på vägen ner till SD. Maken satt på Starbucks och jobbade lite medan mor och jag turistade en liten stund. Det är en ganska liten stad så man hinner med det mesta på ett par timmar. Vi började med att gå in i stadens berömda mission. Det var mycket vackert där inne och liksom vilsamt med all grönska och små dammar. Det var också trevligt att få omge sig av lite äldre byggnader. Runt där vi bor är det mesta byggt på 70-talet eller senare så jag saknar faktiskt att ha lite gamla hus runt omkring mig.

Efter kyrkbesöket strosade vi ner mot "Los Rios" - gamla stan i San Juan Capistrano och därefter åt vi en smaskig tacolunch alla tre.

I San Diego delade vi lite på oss. Mamma fick fri lek i ett par timmar i marinan.

Nästa dag, tisdag, var det dags att packa väskorna och åka till Las Vegas! Rick följde också med så vi var sex stycken som packade in oss i Mays stora van. Rick hade fixat så att vi skulle bo på resorten Cancun strax utanför de mest centrala delarna av Vegas. Vi hade fått en jättelyxig svit med två enorma badrum! Ute på terassen fanns en jacuzzi som vi förstås tog varsitt bubbelbad i.