torsdag 2 juli 2009

Den där hårdträningen gick ju åt pepparn med en gång! Jag har lite svårt att komma till ro på kvällarna, trots att jag har varit här i två månader nu så snurrar intrycken och engelskan som en centrifug i skallen på mig om kvällarna. Ibland kollar jag på någon av mina svenska filmer eller lyssnar på Sommar på webbradion för att varva ner.

På förmiddagen var Brandon och jag ute och övningskörde! Vi lånar svärfars röda bil (eller stadsjeep räknas den nog som, här kallas den kort och gott "truck")eftersom den är automatväxlad. Jag har för avsikt att lära mig köra med vanlig växel så klart, men till en början är det sååå skönt att slippa bekymra sig över det och bara koncentrera sig på trafiken.Trafik är det nämligen väldigt gott om, men det verkar vara bra KBT att bara ge sig ut i skiten - jag känner mig mycket säkrare än jag trodde att jag skulle göra. Idag var tredje gången vi körde och testade på motorvägen - det var fem filer och packat med lastbilar och annat, men jag klarade det!

Recepttävlingen har börjat, klicka på kommentaren under stycket "träning" så hittar du en potatissallad med jordgubbar. Låter jättegott, de två bästa sommaringredienserna i en rätt!