fredag 7 augusti 2009

En uppdatering

Hej på er!

Jag har haft lite dåligt samvete över att jag inte har varit en särskilt flitig bloggskrivare på sistone. Den största ursäkten jag har för detta är att jag jobbar och sliter med min hemsida, något som förhoppningsvis kommer leda till fler sålda svensklektioner. Jag har ju lagt upp en profil på Teach Street och det är många som vill gå vidare till en hemsida, så jag känner lite press att få det klart. Jag vill ju inte missa några eventuella kunder :)

I måndags firade Brandon tvåårig bröllopsdag! Vi firade på tu man hand med en tur till San Diego på lördagen och söndagen, och på själva dagen (i måndags) bjöd Ben, May och Rick oss på kinesisk Dim Sum-lunch. Vi fick en stor bukett blommor också, May hade noga valt ut rosa blommor från sin trädgård eftersom bröllopet gick i rosa :)

Det har inte bakats så mycket på ett tag, det fick jag minsann påpekat för mig häromdagen. Nej, istället har jag njutit av det som växer i trädgården. Var smått euforisk när jag gick ut och plockade kalamansi (filippinska minimini-apelsiner)till min pansit (filippinsk nudelrätt). I eftermiddags kunde jag gå lös bland de solmogna tomaterna när Brandon, alias Bong-Bong, och jag skulle ställa till med medelhavsbuffé. Tack vare Bong-Bongs fantastiska tålamod och fingerfärdighet lyckades vi till och med göra egna falafel. Det var MYCKET vitlök i och blev väldigt gott.

Nu är det snart läggdags, tidigt i morgon bär det nämligen av mot LAS VEGAS! Vi ska nämligen dit på svensexa respektive möhippa. Jag gissar på att det kommer att bli drinkar, show av ännu okänd art, spel och dobbel. Rapport om detta kommer senare, kanske. För som de säger - What happens in Vegas, stays in Vegas.

Kram