onsdag 23 september 2009

Hurra!!!

Nu är hemsidan äääntligen färdig! Det känns så skönt. Det var mycket svårare än jag hade trott att skriva "seriös" engelska, men med Brandons fantastiska hjälp har det gått till slut och jag känner att jag får fram det jag vill ha sagt. Nästa steg är att sätta igång med att marknadsföra sig lite mer. Gå gärna in på www.swedishclasses.com och kika :)

I söndags hade maken och jag en heldag ute på vift. Han skulle träffa sin före detta chef i Long Beach för att diskutera ett frilansuppdrag (också hurra) och jag sade inte nej till att åka till LB. Under tiden mötet pågick roade jag mig med att gå i ett par affärer i down town. Down town Long Beach är riktigt fräscht och man har verkligen ansträngt sig för att det ska bli mer attraktivt för turister. Där är det också fler människor på gatorna, javisst - de går faktiskt, eftersom de också bor där. Hur som helst, jag gick till Nordstrom Rack (det tar emot lite att uttala "Nordstrom" på amerikanska)och shoppade loss. Vanliga är ungefär Kaliforniens motsvarighet till NK och på Nordstrom Rack hamnar de plagg som inte blivit sålda under säsongen. För 50 dollar fick jag ett par svarta byxor och två toppar, för två månader sedan hade jag fått punga ut med 180 dollar för samma out fit. Jag blev hur nöjd som helst med mina fynd!

Efter ett tag blev killarna hungriga så vi gick till en thairestaurang och fick i oss lite lunch. Det var ett av Brandons gamla favoritställen i Long Beach och det förstår jag. De hade jättegod pad thai och en hel del andra smaskiga rätter som jag inte minns namnet på.

På kvällen träffade vi Alex och Cynthia för att käka middag och bowla. Det måste ha varit något problem med golvet i bowlinghallen eftersom ingen av oss riktigt fick till de höga poängen ;) Killen på banan intill hade däremot en väldigt intressant och framgångsrik spelstil. Han tog sitt klot under armen, sprang fram till banan och liksom schvungade det sidledes. Det såg väldigt klumpigt ut men han fick jättehög fart på klotet och en hel del strike.

Nu är det dags för mig att ta min promenad. Det är fortfarande jättevarmt ute men det blir mörkt redan vid sjusnåret så det är bäst att skynda sig ut.

Kram på er!