lördag 25 juli 2009

En vanlig lördag i förorten

I morse var jag tydligen väldigt trött eftersom jag sov som en stock ända till klockan tio. Det har visserligen varit både tidiga morgnar och sena kvällar den här veckan så det var kanske inte så konstigt. Hur som helst lagade jag en riktig amerikansk brunch med äggröra, korv och banan- och chokladpannkakor. Kaffe blev det också förstås. De andra här i huset (utom Rick) har nästan blivit kaffesörplare av svenska mått sedan jag flyttade in. Eller kanske inte riktigt, men de tar gärna en kopp på morgonen i alla fall.

Eftersom jag var ute i solen en hel del igår kändes det bra att skona huden lite idag så vi tog en shoppingtur i förorten. Efter varuhuset Target och elektronikaffären Best Buy for vi till världens åttonde underverk Costco Wholesale. Där säljs allt i så stora förpackningar att man känner sig som ett litet barn igen =) Kundvagnarna är stora och svårkörda, varugångarna är minst sagt enorma och jag tappar alltid bort Brandon och de andra där inne. Om inte annat så får man i alla fall motion av att leta reda på varandra i detta minst sagt gigantiska varuhus.

Brandons bilder från Huntington Beach

Hej igen!

Jag noterade precis att jag slog personligt rekord antal bloggläsare igår - inte mindre än 69 stycken var inne och läste. Det är jättekul att så många går in på min blogg, tack snälla för det!

Brandon blir en allt bättre fotograf. Besök hans picasa och titta på bilderna från surftävlingen och BMX:en, det är fantastiska actionbilder!

http://picasaweb.google.com/cruzermobile

Puss och kram