fredag 24 juli 2009

Sporter jag aldrig uppmärksammat - del 2

Då var det fredag igen, veckorna går fort minsann. Min vana trogen så blev det Huntington Beach idag igen efter jobbet. US Open of Surfing håller på hela den här helgen också och det var packat med folk. Idag var vågorna höga som hus och surfarna fick åka jet-ski för att över huvud taget ta sig ut i vattnet. Jag var så imponerad av alla dessa vattendjur som med dödsförakt dyker under, hoppar över och inte minst surfar på vågorna. När man sedan förstår att de är fjorton år gamla är det ju så att hakan ramlar ner till knäna.

På tillbakavägen mot våra cyklar passerade maken och jag "livsstilsfestivalen" som pågår i samband med surftävlingarna. På festivalen kunde man bland annat skaffa sig låtsatstatueringar eller titta på BMX-tävlingen. Vi gjorde det senare. Personligen har jag aldrig fattat visen med BMX, utan bara tyckt att det verkar vara väldigt jobbigt att cykla på de där dvärgcyklarna. Nu förstår jag, för "holy gracious" (som kommentatorn sa) vad killarna kunde göra trippel tåloop och annat avancerat med sina små cyklar.

Den som vill se härliga bilder från Huntington Beach kan gå in på: http://www.usopenofsurfing.com

Brandon fotade en hel del så klart, jag lägger upp hans bilder så fort jag kan.

Vad händer hemma i Sverige?

Hej allihop!

När man befinner sig utrikes undrar man såklart då och då vad som sker på hemmafronten. Här i Amerikatt är det dessutom (som jag har nämnt tidigare) lite snålt med utrikesnyheter. Således brukar jag läsa de svenska dagstidningarnas nätupplagor och alldeles nyss fick jag minsann en uppdatering som hette duga. Aftonbladet skriver: Därför sov E-Type med en räv - "Jag var aldrig rädd."

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5554434.ab

En annan rubrik på samma tema i samma tidning var: Måns Zelmerlöw i älgolycka - "Det var bajs på hela rutan."

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5543960.ab

Undrar hur det kommer sig att AB har snöat in fullkomligt på temat B-kändisar möter skogens djur? Ibland är det en allt bra konstig tidning det där.

Näpp, nu är det hög tid för nanninutten. När jag vaknar så hoppas jag att jag har kommentarsfältet fullt av riktiga nyheter, nämligen era!

Kram och god natt